Ondersteunen bij Digitale Transformatie

De wereld is complex en constant in beweging. Markten eisen a la minute een perfect antwoord op hun vraag. Personeel stelt ook de nodige eisen. Zorgt dit voor verwarring? Wen er maar aan want veranderen is een constante factor. Het team van MetaFactory helpt bedrijven fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving. 

Over digitale transformatie wordt veel zin en onzin geschreven. Vaak heeft ‘digitaal’ een associatie met ingewikkeld, duur en nodeloos complex. MetaFactory kijkt er no-nonsense en positief naar. Het gaat namelijk niet om het oerwoud van ICT-producten en hoe je die in je huidige organisatie perst, maar om succesvol ondernemen, en hoe je technologie voor dat doel in kunt inzetten. Wij denken vanuit de gedachte hoe het slimmer en beter kan. Met onze maatwerk software helpen wij ondernemersdromen te realiseren. 

Hoe dan? 

Bedrijven die customer intimacy nastreven in combinatie met een excellente organisatie zijn afhankelijk van een goed passend IT-systeem. Voorkom klantirritatie, klachten en herstelactiviteiten met een foutloze en efficiënte order intake en order-afhandeling. Dit zorgt voor tevreden en terugkerende klanten. Zo komt er tijd vrij voor nieuwe klanten en orders en dit zal resulteren in meer omzet. Laat de markt weten wie je bent en wat je wilt en laat je IT-systeem daar geen spelbreker in zijn. 

MetaFactory Code-development Lab

Kennismaken met het MetaFactory Code-development Lab en bestaande projecten versterken met een MetaFactory senior ontwikkel-taskforce? Maak een afspraak via de contactpagina.

MetaFactory Code-development Lab

Refactoring

Refactoring is het proces om bestaande code te (her)structureren, zonder dat je de functionele werking veranderd. De doelstelling is verbetering van de leesbaarheid, verlagen van de complexiteit en de uniformiteit conform de interne architectuur.

Refactoring

Interessante artikelen