Bouwen van maatwerk software

In ons manifesto staat onder punt 01: “Bij MetaFactory creëren we direct goede software, bouwen maatwerk softwareoplossingen en realiseren projecten met moderne state-of-the-art technologie. We gebruiken daarbij onze MetaFactory Codegenerator waardoor we software snel opleveren en met hoge kwaliteit. 

Dat klinkt eenvoudiger dan het is. Digitale Bedrijfsoplossingen worden vaak uitgezocht en geïmplementeerd in een bestaande organisatie. Met andere woorden: de organisatie moet zich dan om de applicaties plooien en voegen naar de grillen van de geleverde functionaliteit, fabrikant en updates. 

Dit is altijd een compromis en staat een excellente bedrijfsvoering en marktbenadering in de weg. Sterker nog: het staat haaks op wat digitale transformatie in werkelijkheid is. Een ultieme klantbeleving bereik je beter met applicaties die exact aansluiten op de wensen van organisaties die optimaal hun markt willen bedienen. MetaFactory werkt voor en met zulke organisaties en bouwt maatwerk software die dromen waarmaken in plaats van tegenhouden.  

In de praktijk 

Wij leveren snel en goed een web-applicatie die bestaat uit een database, schermen, interfaces, business logica en rapportage mogelijkheden. In korte tijd en voor een vaste prijs levert MetaFactory een systeembasis, in feite het casco om volgens klantwens op door te bouwen.

Snelheid van oplevering is belangrijk. MetaFactory levert een flexibele en gestructureerd opgezette basis die al uitgebreid is getest en uitstekend verder aangepast kan worden door derden. 

Dit casco is 80% van de maatwerkapplicatie. De aangeleverde MetaFactory-code is wordt eigendom van de opdrachtgever. Zo kunnen klanten direct door met de afwerking, ofwel invoeging van de 20% specifieke code die er voor de functionele werking echt toe doet. De snelheidswinst van deze werkwijze is zomaar 50%. Bovendien krijg je er de expertise van onze senior ontwikkelteams bij, die op verzoek meebouwen of aanwijzingen geven voor de ‘afwerking’ van de casco-applicatie.  

Bouw van maatwerk software kan in overleg, via het MetaFactory Code-development Lab samen met softwareontwikkelaars van de opdrachtgever en naar eigen inzicht uitgevoerd worden. 

Met deze werkwijze kun je direct van start met het ontwikkelen van die zaken die uniek zijn aan een applicatie. MetaFactory levert een systeem af en het team van onze klant kan aan de slag om de applicatie af te bouwen. 

Informatie

Maak een afspraak en vraag vooraf een prijsindicatie. Gebruik via het contactformulier, bel 020 – 78 70 393 of mail naar info@metafactory.nl 

Automatisch testen kan nog intelligenter

Bij het opleveren van nieuwe features wordt controle van bestaande functionaliteit een steeds belangrijker aandachtspunt. Wil je het omvallen van oude functionaliteit snel detecteren? Dan is het belangrijk om telkens alle mogelijke paden in je applicatie te bewandelen. Dit proces is tijdrovend en eentonig. Een programmeur is veel liever bezig met het bedenken van nieuwe oplossingen. Via de MetaFactory Codegenerator is automatisch testen mogelijk.

Automatisch testen kan nog intelligenter

Interessante artikelen