Over ons

wie zijn wij

Mensen maken de verandering

MetaFactory, een bijzondere mix van professionals thuis in softwareontwikkeling, operational excellence, gebruikersgerichte aanpak en co-creatie. Wij helpen organisaties fundamenteel succesvol te zijn, in een veranderende en digitaliserende omgeving.
MetaFactory begrijpt hoe ICT in jouw businessmodel het verschil kan maken. Als ingenieurs zijn we gefascineerd door de mogelijkheden die technologie biedt. We adviseren over (de verbetering van) software en bieden de tooling en high performance developers om software projecten 2 x sneller te realiseren.

het Team

Team MetaFactory

Vacatures
Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
David Baptiste
Softwareontwikkelaar
Marnix van Bochove
CTO MetaFactory
Bart Dirkson
Softwareontwikkelaar
Tony Koeleman
COO MetaFactory
Sandra Kunnen
Softwareontwikkelaar
Niels de Nies
Analist en documentalist
Ralph Oudejans
Softwareontwikkelaar
Jack van Praag
CEO MetaFactory
Marco de Reus
Softwareontwikkelaar
Bruno Uchoa
Softwareontwikkelaar
Dmytro Pidhornyi
Softwareontwikkelaar
Olçay Uzunosmanoğlu
Softwareontwikkelaar
Kim Visser
Softwareontwikkelaar
Vacatures
Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!
Je kijkt op de website van MetaFactory en denkt: hier kan ik mijn software ontwikkel of verkoop kwaliteiten kwijt! We zoeken momenteel zowel senior Java ontwikkelaars als Front-end ontwikkelaars als mensen die de sales bij MetaFactory een boost gaan geven. Je krijgt geen seconde spijt gehad van de overstap: wedden? Bekijk de vacatures op Werken bij MetaFactory.
> Front end ontwikkeling > Java ontwikkeling > Sales

METAFACTORY

Onze manier van werken

Vanuit onze jarenlange bedrijfservaring weten we dat de multi-disciplinaire aanpak daarbij de succesfactor is. Dat zie je terug in onze aanpak. Wij zijn een gedreven team, met een mooie dynamiek tussen senioriteit in de zin van jarenlange ervaring en jonger talent. Een frisse blik met verstand van zaken hebben we allemaal.

Lees in het manifesto waar MetaFactory voor staat

Partners

Samenwerking

Specialistennetwerk

We werken ook samen met specialisten in customer engagement vraagstukken, coaching en teamontwikkeling (Mission Matters), front-end ontwikkeling en UX (Commandos Creative Minds). Deze expertises zetten we gericht in, waarbij we samen als één projectteam functioneren.

High Performance Code Lab aanvragen
Contact