Maatwerksoftware inzetten om ambities waar te maken

Nodig ons uit om mee te denken hoe het slimmer kan

De afweging tussen standaard- en maatwerksoftware wordt vaak niet gemaakt door de overtuiging dat maatwerk duur is. Dat is jammer, want in veel gevallen is een maatwerk oplossing effectiever en ook duurzaam. Met maatwerksoftware heb je een oplossing in handen die specifiek past bij de wijze waarop jouw organisatie klantwaarde wil creëren. Bij de werkwijze, processen en ambities van jouw organisatie.

Slimmer, sneller & goedkoper

Bovendien: wij ontwikkelen maatwerksoftware waarbij de Cost of Ownership vaak lager is dan van standaard-software. Hoe dat kan? Door een goede afstemming met alle partijen (effectief) en door zeer efficiënt software te ontwikkelen.

Dit realiseren we door de inzet van onze ervaren (high performance) agile ontwikkelteams die werken met de eigen MetaFactory software-codegenerator. Zo werken we slimmer, sneller en goedkoper. Ook, of eigenlijk júist, bezien vanuit de lange termijn: onze software is namelijk schaalbaar en eenvoudig onderhoudbaar. Zonder vendor lock-in!

Onze ontwikkelteams zijn gespecialiseerd in projecten ter realisatie van maatwerkoplossingen. Een maatwerk-oplossing kan gaan om nieuwbouw, of om ombouw of herbouw van bestaande applicaties. Wij zijn gericht op het realiseren van die software die een organisatie echt helpt om efficiënter en effectiever te werken.

Wij realiseren projecten met kennis van UX design met Java backend technologie.

Digitale Transformatie voor organisaties

MetaFactory kijkt no-nonsense en positief naar Digitale Transformatie en helpen organisaties om ICT-technologie in te zetten en succesvol te kunnen ondernemen. Vaak heeft ‘digitaal’ een associatie met problemen en doemscenario’s. Dat is nergens voor nodig. Het gaat niet om het oerwoud van ICT-producten en hoe je die in je huidige organisatie perst. Wij denken vanuit de gedachte hoe het slimmer en beter kan.

Lees verder over Digitale Transformatie

Interessante artikelen

High Performance Code Lab aanvragen
Contact