Werken bij MetaFactory

De beste stap in je loopbaan tot nu toe

MetaFactory is een IT-bedrijf met professionals die bewust kiezen voor een loopbaan in de IT. Professionals die zich blijvend ontplooien en op creatieve wijze hoogwaardige, elegante, duurzame en goed onderhoudbare software ontwikkelen. Wij houden van uitdagende projecten waarbij kennis het verschil maakt.

We besteden veel tijd om de relevante technologie en ontwikkelingen te volgen en willen betrokken zijn bij de ontwikkeling van ons mooie en groeiende bedrijf. Alle collega’s beslissen graag mee en voelen zich onderdeel van een hecht team: de MetaFactory familie.

In multidisciplinaire teams realiseren wij de digitale transformatie van onze klanten, zie deze drie praktijkcases.

We werken Scrum/Agile in 2 of 3 DevOps teams. Projecten voeren wij uit met hechte en ervaren teams die bestaan uit een business/IT-consultant en senior software-ontwikkelaars. We werken vanuit ons kantoor in Amsterdam Westpoort.

Ontwikkelaars werken met de MetaFactory Codegenerator

Software-ontwikkelaars bij MetaFactory werken met de MetaFactory Codegenerator. Lees hier hoe het werkt. In deze MetaFactory tool zit ruim tien jaar ontwikkelingswerk en de Codegenerator is inmiddels klaar om ook door andere Java ontwikkelaars gebruikt gaan te worden. Bijvoorbeeld via het High Performance Code Lab

Op de hoogte blijven van MetaFactory?

Abonneer je op de periodieke nieuwsbrief.

Contact

Neem contact met ons op via dit contactformulier, bel 020 – 78 70 393 of mail naar info@metafactory.nl